Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Έχω θέματα!

ΘΕΜΑ 1ο: Καλά έλεγε ο σοφός λαός, το παιδί και το σκυλί όπως τα μάθεις είναι...το παιδάκι αν το κυνηγάς συνέχεια από πίσω φυσικά και θα γκρινιάζει συνέχεια όταν πάρεις το βλέμμα σου από πάνω του για δύο δευτερόλεπτα. Έχω την εντύπωση οτι τελικά δεν αντιπαθώ τα παιδάκια, αντιπαθώ τους γονείς/συγγενείς που τα κακομαθαίνουν. Τα μεγαλύτερα παιδιά τα ξεπετάς με ένα "έρχεται περίοδος πείνας" όποτε σου ζητήσουν κάτι αλλά στο χαζομπεμπέ θα πάρεις όοοοοοοοοοοοοοοοοοολες τις κούκλες ή όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τ' αυτοκινητάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Μπράβο, κλαπ κλαπ και μετά όταν μεγαλώσει και σου ζητάει το iphone 189372939 ενώ μόλις του έχεις αγοράσει το iphone 189372938 θα παραπονιέσαι άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ!!

ΘΕΜΑ 2ο: Πόσο ηλίθιος κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω;; Στο προτελευταίο βίντεο που έκανα με θέμα: "Οτι είναι μαύρο δεν είναι σατανιστικό" (aka Σατανίστρια;;) γράφτηκαν κάτι σχόλια, μα κάτι σχόλια...δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Ο ένας κόλλησε στο αν είμαι παγανίστρια ή νεοπαγανίστρια ενώ είπα ξεκάθαρα πως τα πιστεύω μου τείνουν προς τον παγανισμό και τις παγανιστικές αρχές, ο άλλος σχολίαζε το γιατί ντύνομαι ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ναι χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη, βρίζοντας χωρίς σταματημό, ο άλλος ανησυχούσε για τις πύλες που θα ανοίξουν προς τα κακά πνεύματα αν φοράω τέτοια σύμβολα κ.ο.κ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑ (την απεχθάνομαι αυτή τη λέξη). Μου έστειλε κάποιος το λινκ του φόρουμ που μιλάγαν μεταξύ τους και το παραθέτω εδώ: http://www.trafficlag.gr/b/res/57563.html όταν το είδα γέλαγα μέχρι δακρύων...και τώρα αυτοί λέγονται άνθρωποι, ΟΚ!! Τι επίπεδο όμως ε;;

ΘΕΜΑ 3ο: Έχω συγκεντρώσει κάποιες ιδέες για βίντεο αλλά θέλω κι άλλες, αν έχετε σκεφτεί κάτι είστε ελεύθεροι να μου το πείτε!

4 σχόλια:

  1. Ό,τι και να κάνεις δεν ξεφεύγεις γιατί ΕΙΣΑΙ σατανίστρια. Σ' έχει τρομάξει η αλήθεια και μόνο. Γι' αυτό και θα τα κλείσεις και δεν θα παρασύρεις αθώους ανθρώπους πλέον. Στο υπόσχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού πρώτα σου κλείσω το μαγαζί με τα καλλυντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή